Verkoopmakelaar Nijmegen

Wilt u uw woning verkopen met behulp van een verkoopmakelaar uit Nijmegen? Het verkopen van uw woning kan een stressvol en tijdrovend proces zijn. Het is daarom fijn als u gedurende dit proces zoveel mogelijk ondersteuning krijgt van een ervaren verkoopmakelaar. Deze neemt u veel werk uit handen, waardoor u zich kunt focussen op andere dingen. Daarnaast kijkt een verkoopmakelaar samen met u hoe de hoogst haalbare prijs kan worden bereikt. Een verkoopmakelaar adviseert en helpt u bij het nemen van de juiste verkoopbeslissing.

te koop bord marjan van heerde makelaardij

DE VERKOOP VAN UW HUIS

Verkoopmakelaar in Nijmegen inschakelen

Soms ziet u tijdens de zoektocht naar de koper van uw woning door de bomen het bos niet meer. Wanneer schakelt u een verkoopmakelaar in? Dit doet u op het moment dat u uw huis wilt verkopen. Dan is het namelijk extra prettig om zorgvuldig te worden ondersteund door een ervaren verkoopmakelaar. Een verkoopmakelaar uit Nijmegen begeleidt u in deze zoektocht en maakt voor u een passend advies op maat, waarbij de positieve kenmerken van uw huis zoveel mogelijk worden benadrukt.

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

De voordelen van een verkoopmakelaar in Nijmegen

Wanneer u uw woning te koop wilt zetten, vraagt u zich misschien af: zal ik een verkoopmakelaar uit Nijmegen inschakelen voor het verkopen van mijn woning? Sommige kiezen ervoor om hun huis zelf te verkopen zonder makelaar, maar er zitten enorm veel voordelen aan het inhuren van een verkoopmakelaar! Zo is een verkoopmakelaar erop getraind om een woning te verkopen, zonder de emotionele binding die u zelf heeft met de woning. Daarnaast helpt een verkoopmakelaar uit Nijmegen u het hoofd koel te houden in deze oververhitte huizenmarkt. En wist u dat te weinig voor uw woning krijgen en teveel voor uw nieuwe woning betalen vaak veel meer geld kost dan het inhuren van een verkoopmakelaar?

verkocht bord voor het verkopen van een huis in nijmegen
overhandiging sleutel Marjan van Heerde makelaardij

VERKOOPMAKELAAR

Een succesvolle verkoop van uw woning

In 90 procent van de gevallen schakelt een verkoper een verkoopmakelaar in bij de verkoop van een woning. Het verkopen van uw woning is dan ook een belangrijke beslissing voor u. Daarom is het prettig als een verkoopmakelaar u hierbij van adviezen voorziet. Deze kent de huizenmarkt en de regelgeving in de  omgeving. Daarnaast begint in bijna alle gevallen de zoektocht naar een woning op de huizenwebsite Funda. Maar als particulier is het niet mogelijk om uw woning aan te bieden op Funda. Een verkoopmakelaar uit Nijmegen heeft deze mogelijkheid wel. Zo bent u verzekerd van een goede verkoop van uw huis.

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

verhuis dozen verkoopmakelaar nijmegen

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Marjan van Heerde makelaardij: uw verkoopmakelaar in Nijmegen

Er kunnen nog veel meer redenen zijn waarom u een verkoopmakelaar uit Nijmegen wilt inschakelen. Wilt u uw huis verkopen in Nijmegen? In dat geval kunt u het verkopen van uw woning aan een verkoopmakelaar overlaten. Bij Marjan van Heerde makelaardij vinden wij het belangrijk dat uw woning zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. U bent bij Marjan van Heerde makelaardij aan het juiste adres als u op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Nijmegen!

 

Huis verkopen in Nijmegen? Dan bent u bij Marjan van Heerde Makelaardij aan het juiste adres.

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Kunnen wij als makelaar uit Nijmegen iets voor u betekenen? Dan maken we natuurlijk meteen een afspraak met u. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor u doen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kunnen u als makelaar uit Nijmegen bij veel verschillende aspecten ondersteunen. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de vorderingen!

te koop bord marjan van heerde makelaardij