Verkoop

Je huis verkopen in regio Nijmegen of omgeving? Dat laat je doen door Marjan van Heerde Makelaardij. We gaan actief op zoek naar een koper en begeleiden je door het hele traject.

ZO DOEN WIJ DAT

Jouw woning verkopen

In deze krappe woningmarkt gaan de meeste mensen eerst een ander huis kopen en dan pas gaan verkopen. Want het is moeilijker om die leuke volgende woning te vinden dan om je huidige woning te verkopen. 

De nadelen van een toch onvoorspelbare woningmarkt en de financiële risico’s kunnen stress geven. Wij kunnen deze eventuele risico’s inzichtelijk maken, om zo de juiste beslissing te kunnen maken en het eventuele risico zo klein mogelijk te maken. Hoe kunnen wij je hier mee helpen?

Bij Marjan van Heerde Makelaardij pakken we het net even anders aan. Bij ons staan niet de woningen, maar jij centraal. We bespreken samen jouw wensen bij de verkoop van een woning en gaan op zoek naar de beste deal voor jou. Een deal die bij jou past!

Dankzij onze jarenlang ervaring als makelaar in Nijmegen weten we precies wat er moet gebeuren om jouw huis goed te kunnen verkopen. Samen doorlopen we al deze stappen om uit te komen bij een verkoop waar jij blij van wordt.

Jij staat centraal in de verkoop van je huis. Dat betekent dat we gedurende het traject persoonlijk contact met je hebben op een manier die jij prettig vindt (WhatsApp, e-mail of telefonisch). Zo zorgen we dat je altijd op de hoogte bent.

te koop bord makelaar nijmegen

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Kennismaken

Nodig je ons uit voor een gesprek? Dan maken wij voor de verkoop van jouw huis een advies op maat. Met behulp van de juiste verkoopstrategie kunnen we veel goede resultaten behalen, zoals de hoogst haalbare prijs.

De kogel is door de kerk; jij wilt verhuizen! Maar hoe je dat gaat aanpakken, weet je nog niet goed. Verkoop je eerst je huidige huis en koop je daarna een nieuwe woning? Of toch eerst kopen en dan pas gaan verkopen? Voor beide is iets te zeggen en allebei hebben ze voor- en nadelen.

Het is begrijpelijk dat steeds meer mensen in deze krappe woningmarkt eerst een ander huis kopen en dan pas gaan verkopen. De nadelen van een altijd onvoorspelbare woningmarkt en de financiële risico’s geven vervolgens stress, maar je heeft voor jouw gevoel geen keus. Hoe kunnen wij je hier mee helpen?

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

Wij gaan voor jouw droomhuis

We gaan samen op zoek naar jouw nieuwe droomhuis en tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat je huidige huis in de startblokken staat voor de verkoop. Heb jij je nieuwe huis gevonden dan staat je oude huis binnen één week op Funda. Vervolgens kun je al jouw energie steken in je nieuwe huis, wij ontlasten je met de verkoop van het huidige huis! Hoe makkelijk wilt je het hebben?

verkocht bord voor het verkopen van een huis in nijmegen

Dit zeggen onze klanten over ons

''

CONTACT

Hulp nodig bij het verkopen van jullie huidige woning?

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar die jou helpt met het verkopen van je huis? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

te koop bord marjan van heerde makelaardij