Taxaties

Je woning in Nijmegen of omgeving laten taxeren doe je natuurlijk door Marjan van Heerde Makelaardij. We kijken objectief en vakkundig naar je huis en stellen zo een kwalitatief goed taxatierapport op.

LAAT JE WONING TAXEREN

Wij zorgen voor een objectieve waardebepaling van jouw woning

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van een woning.  Een kwalitatief goed taxatierapport betreft een rapport opgesteld door een makelaar met jarenlange ervaring en kennis van de omgeving. 

Als gecertificeerd makelaar – taxateur (ingeschreven bij het Nederlands Register Voor Taxateurs (NRVT) zorgen wij ervoor dat je taxatierapport snel verzorgd wordt. Al onze taxaties voldoen aan de eisen van het NWWI taxatie Instituut. Desgewenst inclusief een verbouwing. Het taxatierapport ontvangt u binnen 1 week na de opname van de woning en voldoet aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers in Nederland.

Als je de waarde van jouw woning wil laten taxeren zit je bij ons goed. We kijken vakkundig naar de objectieve waarde van je huis en maken een professioneel taxatierapport. 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe een kwalitatief goed taxatierapport eruit moet zien. We weten hoe je objectief een waardebepaling doet en gaan hier zorgvuldig en vakkundig mee aan de slag.

Om ervoor te zorgen dat jij verder kan met het aanvragen van je hypotheek of de WOZ-waarde van uw woning kunt controleren. Handelen we snel en vakkundig. Met een professionele waardebepaling van Marjan van Heerde Makelaardij voorkom je problemen later in het proces.

2 mensen op laptop om hun huis te koop te zetten nijmegen

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

Taxatierapport met advies

Een taxatierapport laat je natuurlijk niet zomaar maken, dat doe je met een reden. Een taxatierapport kunt je nodig hebben voor:

  • Aanvragen hypotheek bij het kopen van een huis.
  • Wijzigen van uw hypotheek (met een nieuwe rente).
  • Voor een waardebepaling in verband met een scheiding.
  • Vaststellen van de waarde in verband met overlijden.
  • Als de WOZ-waarde afwijkt van uw eigen inschatting.


We zorgen voor een professionele waardebepaling van jouw woning, waar je de taxatie woning ook voor nodig hebt. Zo voorkom je bijvoorbeeld problemen bij het aanvragen van een hypotheek en versnel je het aan- of verkoopproces.

Dit zeggen onze klanten over ons

''

CONTACT

Hulp nodig bij het taxeren van jullie woning?

Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken om de taxatie verder te bespreken.

te koop bord marjan van heerde makelaardij