Over ons

De makelaar uit Nijmegen met een persoonlijke aanpak! Dat is Marjan van Heerde Makelaardij. Lees hieronder meer over ons.

ONTMOET HET TEAM

Wij zijn Marjan van Heerde

Wij willen mensen blij maken met de aankoop of verkoop van hun (nieuwe) huis. Want van tevreden klanten worden wij ook vrolijk. We geloven dat onze persoonlijke aanpak hier een grote rol in speelt. Daarom sta jij bij Marjan van Heerde Makelaardij centraal in het gehele traject. Of het nou gaat om de aankoop van je nieuwe droomhuis of de verkoop van jouw huidige woning. We luisteren naar jouw wensen en gaan op zoek naar een koper of woning die past bij wat jij zoekt.

Bij Marjan van Heerde Makelaardij draait het om jou! Of je nou je huis wil verkopen of op zoek bent naar jouw nieuwe thuis. We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor het beste resultaat. Zo brengen we een lach op jouw gezicht.

Dankzij onze jarenlange ervaring als makelaar in Nijmegen kunnen we je altijd helpen. We weten wat er nodig is om jou verder te helpen met zowel de aankoop van je droomhuis als de verkoop van je huis. We combineren onze ervaring met onze persoonlijke aanpak om het beste voor jou eruit te halen.

Kies je voor ons als jouw makelaar in Nijmegen dan kies je voor een persoonlijke aanpak. We hebben regelmatig persoonlijk contact met je waarin we de voortgang van jouw aan- of verkoop traject bespreken. Hier luisteren we naar jouw wensen zodat we uitkomen op een resultaat dat past bij jou.

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ NIJMEGEN

Onze top locatie

Wij hebben een heerlijk kantoorpand aan de Waldeck Pyrmontsingel 77 in Nijmegen, aan de rand van de stad maar met voldoende parkeergelegenheid. Op de begane grond van dit mooie pand hebben we alle ruimte om je te ontvangen.

Het team van Marjan van Heerde Makelaardij

Marjan van Heerde

Register makelaar-taxateur

Sandra Tijs

Vastgoedadviseur

Lisanne zegers

Assistent makelaar in opleiding

Dit zeggen onze klanten over ons

''

WAAR VIND JE ONS

Contact en route

Op zoek naar een makelaar in Nijmegen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!