Makelaar Nijmegen

Een goede verkoop begint met een goede analyse van hoe potentiële kopers bereikt gaan worden en wat de vraagprijs van uw woning wordt. Een goede aankoop van een woning begint met het duidelijk krijgen van uw wensen en budget. Door middel van jarenlange ervaring als makelaar in Nijmegen hebben wij een zeer effectieve manier ontwikkeld van hoe wij te werk gaan. Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen in het proces van het verkopen van uw woning of het aankopen van een woning. Wij kunnen ook uw woning taxeren. Met onze kennis van de huidige woningmarkt bent u bij ons aan het juiste adres.

DE VERKOOP VAN UW HUIS

Hoe wilt u uw huis verkopen?

Wanneer u uw woning wilt verkopen, is het slim om een makelaar uit Nijmegen in te schakelen om u te helpen bij dit traject. Tijdens de zoektocht naar de koper van uw woning kan het moment komen dat u zichzelf afvraagt of u wel of niet een makelaar uit Nijmegen wilt inschakelen. Wanneer u uw woning wilt verkopen, dan wilt u vast meer te weten komen over de huidige huizenmarkt en wat uw verkoopkansen zijn. Wij zijn op de hoogte van wat er allemaal speelt in de regio Nijmegen. Er zijn dan ook enorm veel zoekers actief in deze regio! Wij gaan voor u aan de slag om woningzoekenden te enthousiasmeren voor uw woning. 

EEN MAKELAAR UIT NIJMEGEN

Uw droomhuis kopen met behulp van een makelaar uit Nijmegen

Bent u op zoek naar een woning? Het vinden van uw droomhuis kan erg stressvol zijn. Zijn er wellicht onvoorziene gebreken? En wat is een schappelijke prijs voor het huis dat u op het oog heeft? Vragen waarvan een aankoopmakelaar de antwoorden heeft! Wanneer u ons als uw aankoopmakelaar in Nijmegen inschakelt, gaan we samen uw perfecte huis vinden! Een makelaar uit Nijmegen heeft kennis van de woningmarkt in de regio. Hierdoor wordt het makkelijker om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Een makelaar uit Nijmegen neemt het aankooptraject voor u uit handen en begeleidt u tijdens het hele traject. U komt zo niet voor verrassingen te staan en kunt uw droomhuis zonder zorgen aanschaffen.

Het is belangrijk dat u, voordat u een makelaar uit Nijmegen inschakelt, op de hoogte bent van het maximale bedrag dat u kunt lenen. Een verkoper wil namelijk het liefst dat de woning wordt verkocht aan iemand die alles financieel op orde heeft. Ook is het belangrijk om van tevoren te bedenken waar u naar op zoek bent. Zo kunt u een lijstje opstellen met wensen waaraan een woning voor u aan moet voldoen. Wij leren u graag kennen om te achterhalen waar u naar op zoek bent en wat wij voor u kunnen betekenen!

EEN HUIS VINDEN IN NIJMEGEN EN OMGEVING

De huizenmarkt in de regio Nijmegen

Nijmegen is natuurlijk een fantastische stad om te wonen. In de stad zelf zijn veel karakteristieke huizen te vinden, maar ook buiten het centrum zijn er in regio Nijmegen genoeg sfeervolle straten en fijne plekken om te wonen. Het is dan ook niet gek dat er natuurlijk zeer veel gegadigden zijn voor het kopen van een huis in de regio Nijmegen. Oftewel: de concurrentie is groot. We leven namelijk momenteel in een oververhitte huizenmarkt. Nijmegen staat dan ook in de top drie van steden met de grootste krapte op de woningmarkt. Deze druk voert de prijzen al een aantal jaar enorm op. Vooral in populaire delen van Nijmegen, zoals in of dichtbij het centrum van de stad, schieten de prijzen omhoog. Momenteel zijn er ruim 20.000 woningzoekenden in de regio Nijmegen en daarvan wil een groot deel in de stad wonen. Daarnaast worden er veel nieuwe woningen gebouwd. Voornamelijk in het stadsdeel Waalsprong in Nijmegen-Noord is er de afgelopen jaren al enorm veel gebouwd en opgeleverd. Hier zullen in totaal zo’n 12.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Vanwege de oververhitte huizenmarkt, is het juist nu extra belangrijk om uw hoofd koel te houden. Een makelaar in Nijmegen kan u ontzorgen en begeleiden bij het (soms stressvolle) traject van het kopen of verkopen van uw woning.

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Uw huis verkopen met behulp van een makelaar uit Nijmegen?

Tijdens de zoektocht naar de koper van uw woning kan het moment komen dat u zichzelf afvraagt of u wel of niet een makelaar uit Nijmegen wilt inschakelen. Wanneer uw uw woning wilt verkopen, dan wilt u vast meer te weten komen over de huidige huizenmarkt en wat uw verkoopkansen zijn. Het kan voor u stressvol zijn om dit zelf allemaal te bepalen. Ook weet u wellicht niet precies waar u op moet letten bij het verkopen van uw woning. Daarom is het slim om een makelaar uit Nijmegen in te schakelen om u te helpen bij dit traject. Als makelaar uit Nijmegen zijn wij op de hoogte van wat er allemaal speelt in de regio Nijmegen. En wij kunnen het u garanderen: er zijn dan enorm veel huizenzoekers actief in deze regio! Wij gaan voor u aan de slag om woningzoekenden te enthousiasmeren voor uw woning. Met als uiteindelijk doel natuurlijk het vinden van de geschikte koper voor uw huis.

DE WAARDE VAN UW WONING

Taxatie van uw woning

Wilt u weten wat uw woning waard is? Bij Marjan van Heerde Makelaardij bent u aan het juiste adres voor een taxatie. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van uw huis. U kunt een taxatierapport bijvoorbeeld nodig hebben bij het aanvragen van uw hypotheek, het wijzigen van uw hypotheek, voor een waardebepaling in verband met een scheiding, voor het vaststellen van de waarde in verband met overlijden of als de WOZ-waarde afwijkt van uw eigen inschatting. Dit voornamelijk om het aan- of verkoopproces te versnellen of om problemen te voorkomen. U kunt bij Marjan van Heerde Makelaardij rekenen op een kwalitatief goed taxatierapport door een makelaar uit Nijmegen met jarenlange ervaring en kennis van de huidige huizenmarkt.

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Presentatie van uw woning

Het is voor veel mensen een spannende stap om hun woning te koop te zetten. Gelukkig kunt u met een gerust hart veel aan een makelaar uit Nijmegen overlaten. Wat erg belangrijk is bij de verkoop van uw woning, is de presentatie van uw woning. U wilt uw woning ‘bezichtigingsproof’ maken en de positieve aspecten van uw woning zoveel mogelijk benadrukken. Wij beseffen maar al te goed dat de eerste bezichtiging tegenwoordig eigenlijk al op het internet begint. Daarom is het enorm belangrijk dat er mooie foto’s, uitgebreide informatie en kloppende teksten bij staan. Vaak beslissen potentiële kopers door middel van de foto’s en informatie op internet of het huis in de smaak valt. Niet alleen op Funda, maar ook door middel van publiciteit op social media en gerichte campagnes kan uw woning onder de aandacht worden gebracht bij potentiële kopers (dit natuurlijk allemaal in overleg met u als verkoper van de woning). Een goede presentatie van uw woning is vaak doorslaggevend tijdens de bezichtiging. Daarom hebben wij als makelaar in Nijmegen een aantal tips die u kunt opvolgen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren.

Schakelt u ons in als uw makelaar in Nijmegen, dan helpen wij u graag bij het zo goed mogelijk presenteren van uw woning. Neem nu vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat uw woning ruim ogen door alle alle overbodige spullen op te ruimen.

Zorg voor zoveel mogelijk licht in huis. Zo kunt u bijvoorbeeld alle gordijnen open doen.

Laat de foto’s van uw woning midden op de dag nemen, op deze manier is er nog meer natuurlijk licht in huis en ziet de woning er fris uit.

Strijk uw beddengoed. De aandacht moet naar de woning uitgaan, niet naar kreukelig beddengoed.

Zorg voor een warme huiselijke sfeer door te decoreren met bloemen, planten en overige decoratie als schilderijen, vaasjes en tijdschriften. Zo kunt u direct zorgen voor een goede indruk.

Huur een professional in voor de fotografie van uw woning. Het doet wonderen als u de juiste foto’s heeft van uw woning.

Zet de mooie en leuke details van uw woning in het zonnetje. Elke woning heeft wel iets speciaals, zorg ervoor dat dat zichtbaar is.

Zorg ervoor dat alle ramen net gelapt zijn. Dit zorgt voor een mooie en nette uitstraling. Zo staat uw woning er nóg beter op. 

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Over Marjan van Heerde Makelaardij

Marjan van Heerde Makelaardij is uw makelaar in Nijmegen en omstreken. Wij helpen u bij het verkopen van uw woning, maar ook bij het vinden van uw nieuwe (t)huis! Onze jarenlange ervaring als makelaar in Nijmegen leert dat een goede timing, een bijzondere presentatie en doorlopende marketingacties zorgen voor een succesvolle verkoop van uw woning. Wij bieden een zorgeloze dienstverlening. We komen bij u langs en communiceren tussendoor op de manier die u wenst, bijvoorbeeld via WhatsApp, e-mail of de telefoon. Wij helpen u bij de zowel online als offline presentatie van uw woning als u deze wenst te verkopen. Of we helpen als makelaar in Nijmegen bij het aankopen van een woning en geven daarbij aan waar u op moet letten. Kortom: er zal altijd een deskundige makelaar uit Nijmegen met u meekijken en adviseren zodat u zelf niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben daarnaast oprechte interesse in uw volgende stap, zodra u uw woning heeft verkocht. Daarnaast wordt onze deskundigheid en service gemiddeld beoordeeld met een 9,2!

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Rozenobel 22 te Cuijk

De Geerkamp 1523 te Nijmegen

Diepvoorde 2613 te Wijchen

Biesmanstraat 12 te Nijmegen

De Wieken 13 te Gendt

Hazenkampseweg 135 te Nijmegen

Ferry Portierstraat 16 te Nijmegen

De Ruijterstraat 68 te Nijmegen

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Marjan van Heerde Makelaardij als uw makelaar in Nijmegen!

Een makelaar in Nijmegen is zeker geen overbodige luxe! Vooral in de huidige tijd met veel tijdsdruk en een krappe woningmarkt kan een makelaar in Nijmegen voor u stress wegnemen bij het koop- of verkoopproces. Wij, van Marjan van Heerde Makelaardij, kiezen voor een zeer effectieve aanpak bij het verkopen of aankopen van uw woning. Wij zullen er alles aan doen om uw woning in de regio Nijmegen succesvol te verkopen of aankopen! Als makelaar in Nijmegen hebben wij kennis van de woningmarkt in deze stad en weten wij waar we op moeten letten om onze samenwerking te laten slagen. Wij verzorgen de aan- en verkoop van allerlei verschillende type koopwoningen, waaronder appartementen, tussenwoningen, sfeervolle hoekwoningen en karakteristieke vrijstaande woningen. Bij ons zit u dus gegarandeerd aan het juiste adres! Wij leggen u alles zo goed mogelijk uit en doen alles in overleg met u. Overweegt u om Marjan van Heerde Makelaardij in te schakelen als uw makelaar in Nijmegen? Neem dan contact met ons op via 0242022136 of stuur ons een mailtje.

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Kunnen wij als makelaar uit Nijmegen iets voor u betekenen? Dan maken we natuurlijk meteen een afspraak met u. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor u doen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kunnen u als makelaar uit Nijmegen bij veel verschillende aspecten ondersteunen. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de vorderingen!