Verkoop jouw woning in Nijmegen

Als je interesse hebt in een makelaar in Nijmegen voor de verkoop van je woning, dan ben je bij Marjan van Heerde aan het juiste adres. Wij zijn een team van ervaren en gepassioneerde makelaars met een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Nijmegen en omgeving. In dit artikel vertellen we je graag meer over onze diensten en waarom wij de beste keuze zijn als makelaar voor de verkoop van jouw woning in Nijmegen. 

De voordelen van een makelaar bij de verkoop van je woning in Nijmegen

Allereerst heeft een makelaar veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt van Nijmegen. Onze makelaars weten precies wat de huidige trends zijn en welke woningen momenteel in trek zijn bij potentiële kopers. Hierdoor kunnen zij jouw woning op de juiste manier presenteren en adverteren, zodat de kans op verkoop wordt vergroot. 

Daarnaast kan een makelaar je helpen bij het bepalen van de juiste verkoopprijs. Dit is een belangrijke factor bij de verkoop van je woning. Als de prijs te hoog is, dan schrik je de potentiële kopers af. Maar als de prijs te laag is, dan loop je het risico om geld mis te lopen. Onze makelaars weten precies wat de marktwaarde is van jouw woning en kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste prijs.

UW WONING VERKOPEN

Wij bieden onder andere de volgende diensten aan

Met de gratis waardebepaling krijg je een realistische indicatie van de waarde van je woning zodat we een strategie kunnen gaan bepalen voor de verkoop van je woning. Nadat we een waardebepaling hebben gedaan, op basis van die informatie kunnen we een verkoopstrategie gaan maken die het beste past bij jouw wensen en doelen. We zorgen voor professionele foto’s en een aantrekkelijke beschrijving van je woning om daarmee zoveel mogelijk potentiële kopers aan te trekken. Als dit allemaal geregeld is, dan gaan we bezichtigingen plannen en begeleiden we de potentiële kopers tijdens de begeleiding. Zo kunnen de kopers direct voorzien worden van informatie over de woning en jouw wensen bespreken. Vervolgens zullen wij voor jou de onderhandelingen regelen. Onze ervaren makelaars zullen er dan voor zorgen dat je woning de beste prijs krijgt. Als laatste begeleiden we je dan nog met de afhandeling, zo zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt van de administratieve zaken en zullen we je begeleiden tot aan de overdracht van je woning. 

overhandiging sleutels Marjan van Heerde makelaardij
steutels met huis makelaar nijmegen lent

MAKELAAR NIJMEGEN VERKOOP

Waarom wij de beste keuze zijn als makelaar voor de verkoop van je woning in Nijmegen

Als je interesse hebt in een betrouwbare makelaar voor de verkoop van je woning in Nijmegen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al vele tevreden klanten geholpen bij de verkoop van hun woning en staan bekend om onze persoonlijke en professionele aanpak. Onze makelaars zijn zeer betrokken bij hun klanten en zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning. Wij hechten veel waarde aan transparantie en open communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

TRANSPARANTIE, INTEGRITEIT EN UITMUNTENDHEID

Onze aanpak bij de verkoop van je woning in Nijmegen

Bij de verkoop van je woning in Nijmegen hanteren wij een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat we jouw wensen en behoeften altijd vooropstellen en dat we ons volledig inzetten om de beste resultaten te behalen. Allereerst Voeren we een uitgebreide inspectie uit van jouw woning en stellen we samen een verkoopplan op. Vervolgens zorgen we voor professionele foto’s en adverteren we je woning op verschillende kanalen. Hierbij maken we gebruik van onze uitgebreide kennis van de Nijmeegse vastgoedmarkt en ons netwerk van potentiële kopers. Ook begeleiden we de bezichtigingen en onderhandelingen en zorgen we voor een correcte afhandeling van de verkoop. 

Dit zeggen onze klanten over ons

''

CONTACT

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je graag een woning aankopen of verkopen in omgeving Nijmegen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons team van ervaren makelaars. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar je droomhuis en zorgen ervoor dat je de beste prijs voor je woning krijgt bij verkoop. Neem contact met ons via het onderstaande formulier of bel ons via 0242022136.

te koop bord marjan van heerde makelaardij