Een betrouwbare en ervaren makelaar in Nijmegen Noord

Wij zijn een ervaren makelaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en aankopen van woningen rondom Nijmegen Noord. Ons team van professionele makelaars is zeer deskundig en heeft veel ervaring op de Nijmeegse vastgoedmarkt.

Makelaar Nijmegen Noord te koop bord

MAKELAAR NIJMEGEN NOORD

Onze aanpak voor Nijmegen Noord

Of je nu een woning wilt kopen, huren of verkopen, vastgoed en vastgoedtransacties kunnen best complex zijn. Onze aanpak is er daarom op gericht om jouw wensen en behoeften helemaal te begrijpen zodat wij jou kunnen begeleiden in elke stap van het proces. Zo wordt het allemaal veel simpeler.


Gedurende het proces houden we je op de hoogte van elke ontwikkeling. We communiceren altijd open en eerlijk met je en streven ernaar om je vastgoedtransacties zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Communiceren doen we via een weg die voor jou prettig is (WhatsApp, e-mail of telefonisch) en we hebben oprechte interesse in jouw volgende stap.

WAT WE DOEN

Onze diensten

Als makelaar rondom Nijmegen Noord bieden we jou een uitgebreid pakket aan diensten om aan al je vastgoed behoeften te kunnen voldoen. Hieronder gaan we iets meer vertellen over de diensten die wij aanbieden. 

sleutels in deur van huis kopen nijmegen Noord
overhandiging sleutels Marjan van Heerde makelaardij

Aankoopbegeleiding

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning, wil je waarschijnlijk dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt. Wij bieden begeleiding bij het aankopen van een woning in Nijmegen Noord en daaromheen. Hierbij nemen wij goed de tijd om al jouw wensen en eisen in kaart te brengen en zoeken we naar een woning die daar het beste bij past. Vervolgens begeleiden we je bij de bezichtigingen en onderhandelingen, om ervoor te zorgen dat we samen met jou je droomwoning vinden en voor de juiste prijs. 

Verkoopbegeleiding

Als je je woning wilt verkopen, wil je het liefst natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verloopt en dat je de beste prijs krijgt voor je woning. Wij gaan je helpen met het opstellen van een verkoopplan en wij zorgen voor een professionele presentatie van je woning. Ook adviseren we jou over de juiste verkoopprijs en voorwaarden en begeleiden we je bij de onderhandelingen zodat alles goed verloopt. Zo kun je met een gerust gevoel je woning verkopen omdat alles helemaal goed geregeld is.

verkocht bord voor het verkopen van een huis in nijmegen
interieur van een huis op de verkoop

Taxaties

Bij de aankoop of verkoop van een woning is het natuurlijk heel belangrijk om de waarde van een woning te weten. Wij voeren nauwkeurige taxaties uit, zodat je weet wat je woning waard is. Dit kan natuurlijk van pas komen bij het afsluiten van een hypotheek of bij het vaststellen van de verkoopprijs.

Hypotheekadvies

Bij het kopen van een woning is het vaak nodig om een hypotheek af te sluiten. Wij werken samen met verschillende hypotheekadviseurs en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor je situatie. Hierbij houden we rekening met jouw persoonlijke wensen en eisen en vanuit daar gaan we op zoek naar de beste woning voor jou. 

overhandiging sleutel Marjan van Heerde makelaardij

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

CONTACT

Maak vandaag nog een afspraak

Kortom, als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare makelaar voor je huis rondom Nijmegen Noord. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid pakket aan diensten en begeleiden je bij elke stap van het proces zodat alles soepel verloopt. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen of huren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

te koop bord marjan van heerde makelaardij