Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Lent?

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar in Nijmegen Lent en omstreken? Dan ben je bij Marjan van Heerde Makelaardij aan het juiste adres! Wij zijn een deskundig en betrouwbaar makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van woningen in Nijmegen Lent en de omliggende dorpen. Met ons grote netwerk en jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er speelt op de huizenmarkt in deze regio. Wij kunnen je dan ook uitstekend adviseren en begeleiden bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Of het nu gaat om een starterswoning of een luxe villa, wij zorgen ervoor dat je een goede deal sluit en dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt.

steutels met huis makelaar nijmegen lent

MAKELAAR NIJMEGEN LENT

Marjan van Heerde makelaar Nijmegen Lent

Bij Marjan van Heerde Makelaardij staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij nemen uitgebreid de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en stellen op basis daarvan een plan van aanpak op. Of je nu jouw woning wilt verkopen of juist op zoek bent naar jouw droomhuis, wij zorgen ervoor dat jouw wensen en eisen centraal staan.

Als verkoopmakelaar zetten wij ons in om jouw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Dit doen wij door middel van professionele foto’s en video’s, een aantrekkelijke presentatie op onze website en op Funda, en doelgerichte marketingacties. Wij zorgen ervoor dat jouw woning opvalt tussen het grote aanbod op de huizenmarkt en dat potentiële kopers snel geïnteresseerd raken.

Als aankoopmakelaar gaan wij actief op zoek naar woningen die aan jouw wensen en eisen voldoen. Wij hebben een groot netwerk en zijn goed op de hoogte van wat er te koop staat in Nijmegen Lent en omstreken. Daarnaast begeleiden wij je bij bezichtigingen en onderhandelingen, zodat je de beste deal kunt sluiten.

overhandiging sleutel Marjan van Heerde makelaardij

MAKELAAR NIJMEGEN LENT EN OMGEVING

Waarom kiezen voor Marjan van Heerde Makelaardij?

Kies voor Marjan van Heerde Makelaardij vanwege persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en advies op maat. Met ruime ervaring en kennis van de lokale markt in Nijmegen en Lent, bieden wij betrouwbare ondersteuning bij de aan- of verkoop van jouw woning. Onze transparante werkwijze en heldere tariefstructuur maken het plaatje compleet.
  • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
  • Jarenlange ervaring en deskundigheid
  • Groot netwerk en goede contacten in de regio
  • Professionele presentatie van jouw woning
  • Actieve zoektocht naar jouw droomhuis
  • Begeleiding bij het hele proces, van bezichtiging tot overdracht

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar in Nijmegen Lent of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We staan je graag te woord en vertellen je meer over onze werkwijze en dienstverlening. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

Wacht niet langer en schakel Marjan van Heerde Makelaardij in voor de aan- of verkoop van jouw woning in Nijmegen Lent en omstreken. Wij garanderen je een professionele en persoonlijke aanpak en streven naar het beste resultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kun je rekenen op een betrouwbare partner in het hele proces. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte woning!

te koop bord marjan van heerde makelaardij