Makelaar in Nijmegen

Een goede verkoop begint met een goede analyse van hoe jij potentiële kopers gaat bereiken en wat de vraagprijs van jouw woning wordt. Een goede aankoop van een woning begint met het duidelijk krijgen van jouw wensen en budget. Door middel van jarenlange ervaring als makelaar in Nijmegen hebben wij een zeer effectieve manier ontwikkeld van hoe wij te werk gaan. Wij kunnen jou begeleiden en ondersteunen in het proces van het verkopen van jouw woning of het aankopen van een woning. Wij kunnen ook jouw woning taxeren. Met onze kennis van de huidige woningmarkt ben je bij ons aan het juiste adres.

Makelaar Nijmegen te koop bord

DE VERKOOP VAN JOUW HUIS

De hulp inschakelen van een makelaar in NIjmegen

Als je jouw woning wilt verkopen, is het slim om een makelaar in Nijmegen in te schakelen om jou te helpen bij dit traject. Tijdens de zoektocht naar de koper van jouw woning kan het moment komen dat je jezelf afvraagt of je wel of niet een makelaar in Nijmegen wilt inschakelen. Als je jouw woning wilt verkopen, dan wil je vast meer te weten komen over de huidige huizenmarkt en wat jouw verkoopkansen zijn. Wij zijn op de hoogte van wat er allemaal speelt in de regio Nijmegen. Er zijn dan ook enorm veel zoekers actief in deze regio! Wij gaan voor jou aan de slag om woningzoekenden te enthousiasmeren voor jouw woning.

DE MAKELAAR IN NIJMEGEN

Jouw droomhuis kopen

Ben je op zoek naar een woning? Het vinden van jouw droomhuis kan erg stressvol zijn. Zijn er wellicht onvoorziene gebreken? En wat is een schappelijke prijs voor het huis dat je op het oog hebt? Vragen waarvan een aankoopmakelaar de antwoorden heeft! Wanneer je ons als jouw aankoopmakelaar in Nijmegen inschakelt, gaan we samen jouw perfecte huis vinden! Een makelaar in Nijmegen heeft kennis van de woningmarkt in de regio. Hierdoor wordt het makkelijker om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Een makelaar in Nijmegen neemt het aankooptraject voor jou uit handen en begeleidt je tijdens het hele traject. Je komt zo niet voor verrassingen te staan en kunt jouw droomhuis zonder zorgen aanschaffen.

Het is belangrijk dat je, voordat je een makelaar in Nijmegen inschakelt, op de hoogte bent van het maximale bedrag dat je kunt lenen. Een verkoper wil namelijk het liefst dat de woning wordt verkocht aan iemand die alles financieel op orde heeft. Ook is het belangrijk om van tevoren te bedenken waar je naar op zoek bent. Zo kun je een lijstje opstellen met wensen waaraan een woning voor jou aan moet voldoen.

Wij leren jou graag kennen om te achterhalen waar je naar op zoek bent en wat wij voor jou kunnen betekenen!

huis in assortiment aankoopmakelaardij
overhandeging sleutel Marjan van Heerde makelaardij

EEN HUIS VINDEN IN NIJMEGEN EN OMGEVING

De huizenmarkt in de regio Nijmegen

Nijmegen is natuurlijk een fantastische stad om te wonen. In de stad zelf zijn veel karakteristieke huizen te vinden, maar ook buiten het centrum zijn er in de regio Nijmegen genoeg sfeervolle straten en fijne plekken om te wonen. Het is dan ook niet gek dat er natuurlijk zeer veel gegadigden zijn voor het kopen van een huis in de regio Nijmegen. Oftewel: de concurrentie is groot. We leven momenteel namelijk in een oververhitte huizenmarkt. Nijmegen staat dan ook in de top drie van steden met de grootste krapte op de woningmarkt. Deze druk voert de prijzen al een aantal jaar enorm op. Vooral in populaire delen van Nijmegen, zoals in of dichtbij het centrum van de stad, schieten de prijzen omhoog.

Momenteel zijn er ruim 20.000 woningzoekenden in de regio Nijmegen en daarvan wil een groot deel in de stad wonen. Daarnaast worden er veel nieuwe woningen gebouwd. Voornamelijk in het stadsdeel Waalsprong in Nijmegen-Noord is er de afgelopen jaren al enorm veel gebouwd en opgeleverd. Hier zullen in totaal zo’n 12.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Vanwege de oververhitte huizenmarkt, is het juist nu extra belangrijk om jouw hoofd koel te houden. Een makelaar in Nijmegen kan jou ontzorgen en begeleiden bij het (soms stressvolle) traject van het kopen of verkopen van jouw woning.

Dit zeggen onze klanten over ons

''
steutels met huis makelaar nijmegen

DE WAARDE VAN UW WONING

Taxatie van uw woning

Wil je weten wat jouw woning waard is? Bij Marjan van Heerde Makelaardij ben je aan het juiste adres voor een taxatie. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van jouw huis. Je kunt een taxatierapport bijvoorbeeld nodig hebben bij het aanvragen van jouw hypotheek, het wijzigen van jouw hypotheek, voor een waardebepaling in verband met een scheiding, voor het vaststellen van de waarde in verband met overlijden of als de WOZ-waarde afwijkt van jouw eigen inschatting. Dit voornamelijk om het aan- of verkoopproces te versnellen of om problemen te voorkomen. Je kunt bij Marjan van Heerde Makelaardij rekenen op een kwalitatief goed taxatierapport door een makelaar in Nijmegen met jarenlange ervaring en kennis van de huidige huizenmarkt.

Recent aangekochte woningen

Kometenstraat 8 te Nijmegen

Bronsgeeststraat 28 te Nijmegen

Nieuwe Holleweg 61 te Beek

Erlecomsedam 10 te Ooij

Thaddeuslaan 7 te Heilig Landstichting

Guyotstraat 8 te Nijmegen

Broerdijk 169 te Nijmegen

Leonardo da Vincistraat 52 te Lent

verkocht bord aankoopmakelaar nijmegen

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Over Marjan van Heerde Makelaardij

Marjan van Heerde Makelaardij is jouw makelaar in Nijmegen en omstreken. Wij helpen jou bij het verkopen van jouw woning, maar ook bij het vinden van jouw nieuwe (t)huis! Onze jarenlange ervaring als makelaar in Nijmegen leert dat een goede timing, een bijzondere presentatie en doorlopende marketingacties zorgen voor een succesvolle verkoop van jouw woning. Wij bieden een zorgeloze dienstverlening. We komen bij jou langs en communiceren tussendoor op de manier die jij wenst, bijvoorbeeld via WhatsApp, e-mail of de telefoon. Wij helpen jou bij zowel de online als offline presentatie van jouw woning als je deze wenst te verkopen. Of we helpen als makelaar in Nijmegen bij het aankopen van een woning en geven daarbij aan waar je op moet letten. Kortom: er zal altijd een deskundige makelaar in Nijmegen met jou meekijken en adviseren zodat je zelf niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben daarnaast oprechte interesse in jouw volgende stap, zodra je jouw woning heeft verkocht.

CONTACT

Contact opnemen

Kunnen wij als makelaar in Nijmegen iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor jou kunnen doen bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Wij kunnen jou als makelaar in Nijmegen bij veel verschillende aspecten ondersteunen. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor jou aan de slag en houden jou op de hoogte van de vorderingen!

te koop bord marjan van heerde makelarij