Makelaar Nijmegen Oranjesingel

Marjan van Heerde Makelaardij heeft jarenlange ervaring in de Nijmeegse vastgoedmarkt en kent de buurt als geen ander. Of je nu opzoek bent naar een nieuw huis of je huis wilt verkopen, wij helpen je graag verder. Als makelaar in Nijmegen weten wij als geen ander dat het kopen of verkopen van een huis aan Oranjesingel een belangrijke beslissing is. Daarom staan wij altijd voor je klaar om jou te adviseren en begeleiden bij het gehele process. Wij nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te bespreken, zodat wij samen tot de beste oplossing kunnen komen. 

verkocht bord voor het verkopen van een huis in nijmegen

MAKELAAR NIJMEGEN ORANJESINGEL

Op zoek naar een makelaar in Nijmegen aan de Oranjesingel?

Bij Marjan van Heerde Makelaardij helpen wij jou graag verder. Wij stellen een professionele verkoopstrategie op en zorgen ervoor dat jouw huis op de juiste manier gepresenteerd wordt aan potentiële kopers. Door onze jarenlange ervaring in de Nijmeegse vastgoedmarkt weten wij precies hoe wij jouw huis zo snel mogelijk kunnen verkopen tegen de beste prijs. EEN AANKOOPMAKELAAR INSCHAKELEN

Uw nieuwe droomwoning aankopen?

Wij helpen jou graag bij de zoektocht. Wij kennen de buurt als geen ander en hebben een groot netwerk in de Nijmeegse vastgoedmarkt. Zo vinden wij snel en efficiënt het huis dat aan jouw wensen en behoeften voldoet. Bij Marjan van Heerde sta jij als klant centraal. Wij zorgen voor een persoonlijke en deskundige aanpak, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. Onze dienstverlening stopt niet na de koop of verkoop van jouw huis. Ook daarna staan wij voor jou klaar met advies en ondersteuning. Als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Nijmegen voor aan de Oranjesingel, dan ben je bij Marjan van Heerde Makelaardij aan het juiste adres. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen jou graag verder.

huis in assortiment Nijmegen Hertogstraat
Sleutels van Makelaar Nijmegen Oranjesingel

MAKELAAR NIJMEGEN ORANJESINGEL

Marjan van Heerde Makelaardij: Jouw makelaar aan de Oranjesingel

De combinatie van jarenlange ervaring en kennis van Marjan van Heerde Makelaardij Nijmegen zorgt ervoor dat er bij de aankoop van een woning vaak een lagere prijs en betere voorwaarden voor jou worden gerealiseerd. Vooral in de huidige tijd met een krappe woningmarkt, veel geïnteresseerden en vaak ook tijdsdruk, is een aankoopmakelaar voor jouw nieuwe woning in Nijmegen zeker geen overbodige luxe! Als aankoopmakelaar helpen wij jou graag bij het vinden van jouw nieuwe thuis in de omgeving van Nijmegen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zo kunnen we kennismaken en bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen bij de aankoop van jouw nieuwe woning!

Als makelaar in Nijmegen  helpen wij jou bij het gehele verkoopproces van jouw huis aan de Oranjesingel. Dit omvat onder andere een professionele verkoopstrategie, het opstellen van een verkoopplan, het bepalen van realistische verkoopprijs, en het presenteren van jouw huis aan potentiële kopers. wij begeleiden je bij onderhandelingen en stellen het koopcontract op. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij jouw huis zo snel mogelijk tegen de beste prijs kunnen verkopen. Wij helpen jou bij het gehele aankoopproces van jouw nieuwe huis. Dit omvat onder andere het zoeken naar geschikte woningen die aan jou wensen en eisen voldoen, het bepalen van een reële aankoopprijs, en het onderhandelen met de verkoper. Wij begeleiden jou bij de juridische aspecten van de aankoop en helpen bij het opstellen van een koopcontract. 

Ja, als makelaar in Nijmegen kunnen wij jou adviseren bij het vinden van een geschikte hypotheek voor jouw huis aan de Oranjesingel. Wij hebben goede contacten met verschillende hypotheekadviseurs en banken en kunnen jou helpen bij het vinden van de juiste financiering. 

De kosten voor onze dienstverlening als makelaar in Nijmegen zijn afhankelijk van de specifieke diensten die wij jou leveren voor je huis aan de Oranjesingel. Deze kosten  worden vooraf duidelijk met jou besproken. Wij werken met transparante tarieven en hanteren geen verborgen kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent! 

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, per telefoon of e-mail. Wij staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden of een vrijblijvend gesprek in je plannen om jouw wensen te bespreken. 

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Ben je opzoek naar een woning in Nijmegen aan de Oranjesingel? Kunnen wij als makelaar uit Nijmegen iets voor jouw huis aan de Oranjesingel betekenen? Dan maken we natuurlijk meteen een afspraak met jou. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor jou kunnen betekenen bij de aankoop of verkoop van jouw woning in Nijmegen aan de Oranjesingel. Als makelaar uit Nijmegen kunnen wij jouw huis aan de Oranjesingel ondersteunen op veel verschillende aspecten. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor jou aan de slag en houden jou op de hoogte van de vorderingen!

te koop bord marjan van heerde makelaardij