Huis verkopen Nijmegen

Wilt u graag uw huis verkopen in Nijmegen? Het verkopen van uw huis kan een stressvol en tijdrovend proces zijn. Daarom is het natuurlijk fijn als u zoveel mogelijk begeleiding en ondersteuning krijgt in het gehele traject. Marjan van Heerde Makelaardij kijkt verder dan alleen de aanmelding van uw woning op Funda. Samen gaan we bekijken hoe we de hoogst haalbare prijs kunnen bereiken. Gaat u uw huis verkopen in Nijmegen, dan is het belangrijk dat de positieve kenmerken van uw huis zoveel mogelijk worden benadrukt.

interieur van een huis op de verkoop

GOEDE RESULTATEN BIJ VERKOPEN

Huis verkopen in Nijmegen, snel en effectief

Bij het verkopen van uw huis wilt u natuurlijk goede resultaten behalen. Denk hierbij aan de hoogst haalbare prijs. Het is dan ook belangrijk dat er een actieve zoektocht wordt gestart naar de koper van uw woning. Om ervoor te zorgen dat de verkoop van uw huis in Nijmegen zo snel mogelijk gaat, gaan we bij Marjan van Heerde Makelaardij zo effectief mogelijk te werk. Wanneer u uw huis gaat verkopen in Nijmegen beginnen we met passend advies op maat. Wij begeleiden u zo goed mogelijk in het proces van een huis verkopen in Nijmegen, zodat u hier zo min mogelijk stress van hoeft te ervaren. Wij beantwoorden daarnaast al uw vragen over de verkoop van uw huis in Nijmegen. Vragen zoals: is het het goede moment om mijn huis te verkopen? Hoe kan ik het beste onderhandelen over de prijs? Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken wanneer u uw huis gaat verkopen in Nijmegen. Marjan van Heerde Makelaardij begeleidt u in dit gehele traject.

BEGELEIDING BIJ VERKOOP

Ondersteuning bij uw huis verkopen Nijmegen

Gaat u uw huis verkopen in Nijmegen, dan is het natuurlijk erg prettig om hier hulp bij te krijgen van een ervaren makelaar. Wij vinden het belangrijk dat uw woning zo goed mogelijk wordt gepresenteerd, zowel voor als tijdens de bezichtiging. Tijdens het soms stressvolle proces van de verkoop van uw huis, zullen wij u ondersteunen en begeleiden. Wij nemen u veel werk uit handen, wat u enorm veel tijd kan besparen wanneer u uw huis gaat verkopen in Nijmegen.

verkocht bord voor het verkopen van een huis in nijmegen
overhandiging sleutel Marjan van Heerde makelaardij

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Huis verkopen in Nijmegen: kies voor Marjan van Heerde Makelaardij

Wanneer u uw huis wilt verkopen in Nijmegen, gaan we er samen voor zorgen dat uw huis in de startblokken staat voor de verkoop, en tegelijkertijd op zoek naar uw nieuwe droomhuis. Hierdoor ontlasten wij u de verkoop. Zo kunt u zich vooral focussen op uw nieuwe woning en daar uw energie in steken!

Huis verkopen in Nijmegen? Dan bent u bij Marjan van Heerde Makelaardij aan het juiste adres.

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Kunnen wij als makelaar uit Nijmegen iets voor u betekenen? Dan maken we natuurlijk meteen een afspraak met u. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor u doen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kunnen u als makelaar uit Nijmegen bij veel verschillende aspecten ondersteunen. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de vorderingen!

te koop bord marjan van heerde makelaardij