Huis te koop in Nijmegen

De keuze maken om uw huis te verkopen is er een die u niet zomaar maakt, daar zit u al langere tijd over na te denken. Wanneer u dan de definitieve keuze heeft gemaakt en de knoop heeft doorgehakt om uw huis te verkopen is het tijd om dit proces in gang te zetten.

Het liefst wilt u dan zo snel mogelijk aan de slag. U wilt een huis verkopen in Nijmegen, wat nu?

UW HUIS VERKOPEN

Huis te koop in Nijmegen

Een huis verkopen is niet iets wat u elke dag doet. Dus het is heel begrijpelijk als u niet zeker weet waar u op moet letten, bang bent dat u niet genoeg of juist te veel vraagt voor uw woning, of wellicht andere vragen heeft? Dan is het handig om een verkoopmakelaar uit Nijmegen in te schakelen. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u.

Nijmegen is een geweldige stad om te wonen. Het is een stad vol historie met prachtige huizen en een gezellig centrum. Waar ook buiten het centrum genoeg te beleven is. Het is dan ook niet vreemd dat er veel belangstelling is voor huizen in deze regio. 

UW HUIS VERKOPEN

Verkopen van uw huis

Door de grote belangstelling voor huizen in Nijmegen en de krapte op de woningmarkt lopen de prijzen al jarenlang op. Dus wilt u uw huis verkopen in Nijmegen? Dan kunt u rekenen op veel belangstelling voor uw huis. 

Wanneer u uw huis gaat verkopen wilt u dat dit traject zo spoedig mogelijk verloopt met de best mogelijke uitkomst. Daarnaast wilt u zo min mogelijk stress en spanning ervaren tijdens dit proces, dat begrijpen wij. Door samen dit traject aan te gaan met een verkoopmakelaar uit de regio weet u zeker dat u goede resultaten gaat behalen. 

De verkoop van uw huis begint bij passend advies op maat. Geen enkel huis of situatie is hetzelfde, daarom kijken we eerst naar de juiste verkoopaanpak voordat we beginnen. Wij zijn volledig op de hoogte van de huidige huizenmarkt en specifiek de huizenmarkt in Nijmegen. Zo kunnen wij u altijd passend advies geven voor uw woning en de verkoop ervan. 

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

Aan de slag met de verkoop

Tijdens het proces begeleiden we u zo goed mogelijk zodat u hier zo min mogelijk stress van hoeft te ervaren. Uiteraard kunt u tijdens het volledige verkoopproces terecht bij ons wanneer u vragen heeft of advies wilt over de verkoop van uw huis. 

 

Wij vinden het belangrijk dat uw huis zo goed mogelijk op de markt wordt gezet. Tijdens het gehele verkoopproces zijn we er voor u om u te ondersteunen en te begeleiden. Wij nemen veel werk uit handen waardoor u niet alleen tijd bespaart, maar het gehele proces minder stressvol wordt.

Door jarenlange ervaring als verkoopmakelaar met het verkopen van huizen in Nijmegen weten wij hoe we de verkoop van een huis moeten aanpakken. Wij gaan verder dan alleen het online aanbieden van uw huis. We kijken hoe we samen de hoogst haalbare prijs kunnen bereiken voor uw huis en zorgen ervoor dat u tijdens het volledige proces de begeleiding krijgt die u nodig heeft. 

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

Effectief en snel uw huis verkopen
in Nijmegen

Wij hebben een unieke aanpak als het gaat om de verkoop van uw huis. Bij ons staat namelijk niet de woning maar u en uw wensen centraal. Samen kijken we hoe we het volledige verkoopproces zo goed mogelijk kunnen laten verlopen en wat daarvoor nodig is. 

 

Op dit moment is de woningmarkt onvoorspelbaar, hierdoor gaan mensen vaak eerst op zoek naar een nieuwe woning voordat ze hun huidige woning in de verkoop zetten. De nadelen van de onvoorspelbare woningmarkt is bijvoorbeeld dat het financieel stressvolle situaties kan opleveren. Een huis verkopen in Nijmegen is daarom iets wat u het beste samen met een verkoopmakelaar kan doen. 

 

Het is mogelijk om samen te kijken naar de eventuele risico’s en deze in kaart te brengen, zo kunt u de juiste beslissingen voor u maken op basis van deze informatie. Uw huis verkopen kan dus een stressvolle tijd zijn, vanzelfsprekend doen wij er alles aan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast willen we dat na een actieve zoektocht naar de juiste kopers van uw huis de verkoop zo snel mogelijk gaat. 

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Tips voor de verkoop van uw woning

Het begint allemaal bij de presentatie van uw huis. Wanneer u foto’s gaat maken voor de online presentatie op bijvoorbeeld Funda raden wij aan om een professionele fotograaf in te huren. Deze weet precies hoe uw woning het beste vastgelegd kan worden.

 

Van tevoren zijn er verschillende dingen die u kunt doen om uw woning er op zijn best uit te laten zien. Het is belangrijk dat uw huis is opgeruimd, zo zorgt u ervoor dat uw woning er zo ruim mogelijk uit komt te zien. Zorg er daarnaast voor dat er zoveel mogelijk licht binnenkomt, dit kunt u doen door onder andere alle gordijnen te openen. 

 

Een andere tip die u kunt gebruiken om uw huis nog beter uit de verf te laten komen, is om uw beddengoed te strijken. Kreukelig beddengoed leidt onnodig af van uw woning. Met decoraties kunt u een huiselijke en gezellige sfeer creëren, waardoor de woning er nog aantrekkelijker uit komt te zien. 

 

Zorg er ook voor dat de ramen net gelapt zijn, dit zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. Strepen op de ramen kunnen afleiden op de foto’s. Op deze manier staat uw woning nog beter op de foto’s. Bedenk ook wat de unieke plekken zijn in uw huis. Zorg dat deze ook worden vastgelegd, dit zijn de unieke verkooppunten van uw huis, die ervoor kunnen zorgen dat u de aandacht van nog meer potentiële kopers trekt. 

 

Al deze tips gaan ervoor zorgen dat uw woning zo goed mogelijk gepresenteerd kan worden aan de potentiële kopers.

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

De juiste prijs voor uw woning in Nijmegen

Woningen in Nijmegen zijn enorm gewild, het is dus ook niet zozeer de vraag of uw woning wordt verkocht, maar voor welke prijs. Voorkomen dat u geld misloopt als u een huis gaat verkopen? Met een verkoopmakelaar kijkt u samen naar de waarde van uw huis en krijgt u hier advies over. 

Samen kijken we hoe we de hoogst haalbare verkoopprijs kunnen bereiken voor uw woning. Door uw huis op de juiste manier te presenteren zorgen wij ervoor dat u het hoogst mogelijke winst behaalt.

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Huizenmarkt in regio Nijmegen

De huizenprijzen in heel Nederland liggen op dit moment hoog, daar is Nijmegen geen uitzondering in. Wanneer uw woning in de verkoop wordt gezet bent u er bijna van gegarandeerd dat u binnen korte tijd veel belangstelling krijgt. Dan is het moment aangebroken dat u de juiste koper vindt voor uw woning. 

 

Door een verkoopmakelaar in te schakelen uit Nijmegen, weet u zeker dat u samenwerkt met iemand die verstand heeft van de regio en ervaring heeft met het verkopen van huizen in Nijmegen. Op deze manier verloopt het proces van een huis verkopen in Nijmegen het meest voorspoedig.

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Waarom een verkoopmakelaar in uit Nijmegen?

Wilt u een huis verkopen in Nijmegen? Dan is het verstandig om dit samen te doen met een verkoopmakelaar. Een voordeel van een verkoopmakelaar is bijvoorbeeld dat deze niet de emotionele binding heeft met het huis die u eventueel kan hebben. Daarnaast heeft deze makelaar ook alle kennis en ervaring in huis om uw woning op de juiste manier te verkopen. 

 

De verkoopmakelaar kent de omgeving en plaatselijke regelgeving. Wilt u dus een huis verkopen in Nijmegen? Dan is het goed dat u van deze regels op de hoogte bent. 

 

Als particulier is het niet mogelijk om uw huis aan te bieden op Funda, de plek waar bijna elke zoektocht naar een huis start. Wij kunnen uw woning wel voor u op Funda zetten, zo bereikt u een enorm grote groep potentiële kopers van uw woning. Het is begrijpelijk als u vragen heeft over de kosten van een verkoopmakelaar. Het verkopen van uw oude woning voor te weinig geld kost over het algemeen meer dan het inhuren van een verkoopmakelaar.

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Verkoopmakelaar uit Nijmegen

Wilt u uw huis verkopen in Nijmegen met behulp van een verkoopmakelaar uit Nijmegen? Het verkopen van uw woning een stressvol proces zijn. U wilt natuurlijk dat dit zo soepel en spoedig mogelijk verloopt. Een verkoopmakelaar heeft ervaring in het verkopen van huizen en kan er voor zorgen dat u verder geen omkijken meer heeft naar het verkoopproces. 

Marjan van Heerde is de makelaar uit Nijmegen met een persoonlijke aanpak. Wij willen u ontzien van de tijdrovende en stressvolle periode die ontstaat tijdens het verkopen van een huis. 

 

Met onze kennis van de huidige woningmarkt weet u zeker dat u goed zit en de juiste adviezen en begeleiding krijgt tijdens het verkopen van uw huis. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over het verkoopproces van uw huis en hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Hoe pak je dit aan? Verkoop je eerst je huis of moet je toch eerst je nieuwe huis kopen? Wij kijken graag met u mee en geven advies zodat u geïnformeerde beslissingen kunt maken over de aanpak van het verkopen van uw huis. 

Wilt u uw huis verkopen in Nijmegen? Dan bent u bij Marjan van Heerde aan het juiste adres. Uw wensen staan bij ons centraal. Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Rozenobel 22 te Cuijk

De Geerkamp 1523 te Nijmegen

Diepvoorde 2613 te Wijchen

Biesmanstraat 12 te Nijmegen

De Wieken 13 te Gendt

Hazenkampseweg 135 te Nijmegen

Ferry Portierstraat 16 te Nijmegen

De Ruijterstraat 68 te Nijmegen

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Marjan van Heerde Makelaardij

Wilt u graag een huis kopen in Nijmegen? Dan is het verstandig om Marjan van Heerde Makelaardij in te schakelen. Vooral in de huidige tijd met een krappe woningmarkt, veel geïnteresseerden en vaak ook tijdsdruk, is een aankoopmakelaar inschakelen zeker geen overbodige luxe. De combinatie van jarenlange ervaring en kennis van Marjan van Heerde Makelaardij zorgt ervoor dat er bij de aankoop van een woning vaak een lagere prijs en betere voorwaarden voor u worden gerealiseerd. Als aankoopmakelaar helpen wij u dan ook graag bij een huis kopen in Nijmegen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We gaan samen bespreken wat uw mogelijkheden en wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop van uw nieuwe woning!
 

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Kunnen wij als makelaar uit Nijmegen iets voor u betekenen? Dan maken we natuurlijk meteen een afspraak met u. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor u doen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kunnen u als makelaar uit Nijmegen bij veel verschillende aspecten ondersteunen. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de vorderingen!