Huis kopen Nijmegen

Nijmegen is de oudste (en als je het ons vraagt de mooiste) stad van Nederland! De gemeente Nijmegen in de provincie Gelderland telt in 2021 ruim 177.000 inwoners en meer dan 36.000 koopwoningen.

steutelhanger van huis kopen Nijmegen

DE VERKOOP VAN UW HUIS

Huis kopen in Nijmegen en omstreken

Er zijn veel verschillende redenen waarom Nijmegen een fantastische stad is om te wonen. De oude en historische panden en de cultuur van de stad typeren Nijmegen, maar natuurlijk ook het waanzinnige uitzicht vanaf de Waalbrug. Maar ook buiten de stad vindt u sfeervolle straten, karakteristieke woningen en veel fijne en rustige plekken om te wonen. Een huis kopen in Nijmegen is ook zeker een goed idee voor echte natuurliefhebbers! Nijmegen telt namelijk tal van mooie natuurgebieden in de omgeving, zoals de Duivelsberg, de Bisonbaai, de Overasseltse vennen en natuurlijk de Waal. In deze natuurgebieden kunt u heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de uitgestrekte bossen. Wilt u graag een huis kopen in Nijmegen, dan vindt u verschillende type koopwoningen, waaronder appartementen, tussenwoningen, sfeervolle hoekwoningen en karakteristieke vrijstaande woningen.

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

De zoektocht naar uw droomwoning!

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Nijmegen? Wij helpen u graag bij deze zoektocht. Heeft u specifieke wensen? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een woning met ten minste vier slaapkamers of heeft u altijd al willen wonen in een sfeervolle jaren ‘30 woning? Of bent u juist op zoek naar een knusse, kleinere woning? Marjan van Heerde Makelaardij begeleidt en ondersteunt u in de zoektocht naar uw toekomstige woning. Een huis kopen in Nijmegen kan vrij lastig zijn in de huidige huizenmarkt. Er zijn enorm veel kapers op de kust en veel mensen willen een huis kopen in Nijmegen. Daarom is het prettig als u hierbij zoveel mogelijk ondersteuning krijgt.

verkocht bord makelaar nijmegen
sleutels in deur van huis kopen nijmegen Noord

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Een huis kopen in Nijmegen; wat komt er bij kijken?

Voor de meesten is het kopen van een woning één van de grootste financiële investeringen in hun leven. Het is dan ook een grote stap! Daarom kan een huis kopen in Nijmegen behoorlijk wat vragen en stress met zich meebrengen. Voordat u begint met de zoektocht naar uw woning, is het belangrijk om goed op de hoogte zijn van uw financiële mogelijkheden en wat uw woonwensen zijn. Zodra u weet wat u maximaal kunt uitgeven aan een woning en u uw wensen op een rijtje hebt gezet, dan kan de zoektocht eindelijk echt beginnen! Er zijn verschillende manieren waarop u op zoek kunt gaan naar uw woning.

ONLINE ZOEKTOCHT

Online op zoek naar uw nieuwe (t)huis

Een zeer populaire manier om online op zoek te gaan naar uw nieuwe woning is via Funda. Via de website van Funda kunt u een account aanmaken en filters instellen, waardoor u gerichter kunt zoeken naar een woning die perfect aansluit bij uw woonwensen. U kunt ook een zoekopdracht instellen, waardoor u iedere dag het nieuwste woningaanbod automatisch ontvangt in uw mailbox. Daarnaast vindt u op de website van Marjan van Heerde Makelaardij onder ‘ons woningaanbod’ het meest recente woningaanbod in Nijmegen en omstreken. Zo wordt een huis kopen in Nijmegen een stuk makkelijker voor u!

huis in assortiment Nijmegen Hertogstraat
verhuis dozen verkoopmakelaar nijmegen

AANKOOPMAKELAAR

Huis kopen in Nijmegen met de hulp van een aankoopmakelaar

Om uw hoofd koel te houden, is het verstandig om Marjan van Heerde Makelaardij als uw aankoopmakelaar in Nijmegen in te schakelen. Wij gaan u begeleiden bij deze belangrijke stap in uw leven. Wij zullen voor u gaan onderhandelen. Hierbij staan uw wensen voorop en wordt u door ons geadviseerd over de aankoopprijs. Maar niet alleen de prijs, ook andere zaken spelen een belangrijke rol. Zo bekijken wij of een bouwtechnische keuring noodzakelijk is, of er nog onroerende zaken zijn die belangrijk zijn om mee te nemen of dat er ontbindende voorwaarden nodig zijn. Dit zijn zaken die u zelf wellicht over het hoofd ziet. Daarnaast zijn wij als geen ander op de hoogte van de woningmarkt in Nijmegen, gaan wij voor u na of er onvoorziene gebreken zijn. Ook kijken wij vanuit een ander perspectief naar de woning doordat wij niet emotioneel betrokken zijn bij de aankoop van ervan. Hierdoor kunnen wij u behoeden voor het maken van keuzes waar u later spijt van kunt krijgen.

KOOPWONING IN NIJMEGEN

Een koopwoning bezichtigen in Nijmegen?

Wat leuk! U heeft een woning op het oog en wilt deze graag zo snel mogelijk gaan bezichtigen. Het is dan belangrijk om van tevoren te bedenken welke vragen u heeft naar aanleiding van de foto’s en informatie die u vooraf heeft bekeken. Deze vragen kunt u voorafgaand aan de bezichtiging opschrijven, zodat u ze niet vergeet. Maak bijvoorbeeld een lijstje met vragen over de CV-ketel en de datum van de sleuteloverdracht. Daarnaast begint de bezichtiging al vanaf het moment dat u de straat inrijdt. Kijk goed om u heen en vraag u af wat uw eerste gevoel zegt: zou u zichzelf in deze straat zien wonen? Is het een rustige en kindvriendelijke wijk? Of is er bijvoorbeeld natuur in de omgeving? Dit ligt er natuurlijk ook aan wat uw wensen zijn. Wilt u graag een huis kopen in Nijmegen en een bezichtiging inplannen? Neem dan direct contact op met Marjan van Heerde Makelaardij als uw aankoopmakelaar in Nijmegen. Wij gaan met u mee tijdens de bezichtiging en adviseren u gedurende dit traject.

overhandiging sleutels Marjan van Heerde makelaardij

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

kantoor marjan van heerde

WIJ ZIJN WIJ

Marjan van Heerde Makelaardij

Wilt u graag een huis kopen in Nijmegen? Dan is het verstandig om Marjan van Heerde Makelaardij in te schakelen. Vooral in de huidige tijd met een krappe woningmarkt, veel geïnteresseerden en vaak ook tijdsdruk, is een aankoopmakelaar inschakelen zeker geen overbodige luxe. De combinatie van jarenlange ervaring en kennis van Marjan van Heerde Makelaardij zorgt ervoor dat er bij de aankoop van een woning vaak een lagere prijs en betere voorwaarden voor u worden gerealiseerd. Als aankoopmakelaar helpen wij u dan ook graag bij een huis kopen in Nijmegen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We gaan samen bespreken wat uw mogelijkheden en wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop van uw nieuwe woning!
 

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Kunnen wij als makelaar uit Nijmegen iets voor u betekenen? Dan maken we natuurlijk meteen een afspraak met u. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor u doen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kunnen u als makelaar uit Nijmegen bij veel verschillende aspecten ondersteunen. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de vorderingen!

te koop bord marjan van heerde makelaardij