Binnenkort te koop Nijmegen

Wil je naar Nijmegen verhuizen? Of ben je op zoek naar een nieuw plekje in de oudste stad van het land? Op deze pagina vind je onze woningen die binnenkort te koop komen te staan in Nijmegen en meer informatie over het kopen én verkopen van een woning in Nijmegen.

Waar een woning wordt aangekocht, dient in veel gevallen eerst een woning verkocht te worden. Neem de tips in dit artikel goed door en jij verkoopt je woning sneller, of koopt de woning die bij je situatie en wensen past. Nu en in de toekomst.

Makelaar Nijmegen Hertogstraat

Deze woningen staan binnenkort te koop in Nijmegen

Soms is het tijd voor een nieuwe woning. Je hebt een tijd gespaard, er is gezinsuitbreiding op komst of je hebt gewoon zin in een nieuwe leefomgeving na een flink aantal jaren op dezelfde plek te hebben gewoond. Of je bent op zoek naar je eerste koopwoning. Een spannend en vooral leuk proces. Huizen zoeken op het internet, een shortlist maken en vervolgens bezichtigingen inplannen.

De afgelopen jaren heeft de huizenmarkt op z’n spreekwoordelijke kop gestaan. Huizen werden, zonder bezichtiging, verkocht voor bedragen die ver boven de vraagprijs uitkwamen. Gelukkig is de rust enigszins weergekeerd en heeft iedereen een goede kans op woningen die binnenkort te koop komen te staan in Nijmegen.

Hieronder zie je een overzicht van de woningen die wij (binnenkort) aanbieden.

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Waar moet je op letten bij het kopen van een woning in Nijmegen?

De kans is groot dat jij in eerste instantie vertrouwt op je gevoel. Je brengt uren door op het internet, zet woningen die je aanspreken in een document en neemt alles daarna eens goed door. Heb je een goed gevoel bij een woning, dan moet je nog een belangrijke beslissing nemen. Past dit huis écht bij je? Zowel nu als in de (nabije) toekomst?

Voor iedereen die binnenkort een huis wil kopen in Nijmegen hebben we bij Marjan van Heerde een aantal tips.

Het klinkt logisch, maar blijkt in de werkelijkheid meer dan eens fout te gaan. Mensen die een woning kopen die net buiten de financiële mogelijkheden ligt. 

Neem voor je de zoektocht start even de tijd om te checken wat er mogelijk is. Hiermee voorkom je achteraf onnodig zware hypotheeklasten. En het maakt het zoeken naar woningen die binnenkort te koop komen te staan in Nijmegen wat makkelijker. 

Ondanks dat de huizenmarkt wat rustiger is dan de afgelopen jaren, horen we mensen regelmatig genoegen nemen met minder omdat ze ‘moeten’. In sommige gevallen is het niet anders, maar vaak genoeg maken kopers het zichzelf onnodig moeilijk. Ze willen van de onzekerheid af en zeggen sneller ‘ja’ tegen een woning. 

Maak bijvoorbeeld een lijst van woonwensen en eisen. Denk daarbij ook aan praktische zaken zoals isolatie. En mocht je kleine kinderen of een kinderwens hebben; check ook de afstand tot de dichtstbijzijnde basisschool. 

Deze sluit perfect aan op de tweede tip. Je kunt nog zo goed alle woningen in de gaten houden die binnenkort te koop komen te staan in Nijmegen, het is ook belangrijk dat je jezelf er straks thuis voelt. De buurt speelt daarin een grote rol. 

Verken de buurt daarom voor je een bezichtiging plant en rijd er op verschillende momenten eens doorheen. Maak bijvoorbeeld doordeweeks, in de avond en een keer in het weekend een rondje. 

Wedden op één paard… Geen slimme keuze. Althans, in 9 van de 10 gevallen. Wij raden mensen altijd aan meerdere woningen te bezoeken om te ontdekken wat je echt belangrijk vindt. 

Door meerdere bezichtigingen in te plannen, is het wat makkelijker vergelijken en weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Kijk ook naar verschillende soorten woningen. 

Hoe spannend het zoeken en vinden van een potentiële droomwoning ook is, probeer rustig te blijven. Emotioneel betrokken raken bij een huis maakt het nemen van een rationele beslissing een stuk lastiger. Je bent namelijk al verkocht. Iets waar de verkopende partij maar wat blij mee is. 

Ben je bewust van mogelijke ‘denkfouten’ die tot een miskoop kunnen leiden. Dat wil je niet. 

Wij van Wc-Eend adviseren… Je kent het wel. Beetje hetzelfde als een makelaar die aangeeft dat je samen met een makelaar je zoektocht naar een woning moet starten. En toch doen we het. 

De bovenstaande tips worden namelijk meestal niet in acht genomen. We laten ons leiden door onze emoties, we zijn na het zien van een woning op het internet al verkocht en we verkennen de buurt niet. We zien een huis en moeten dat hebben. Koste wat het kost. 

Voorkom problemen en een miskoop door met een makelaar samen te werken. Wij hebben niet alleen verschillende woningen die binnenkort te koop komen te staan in Nijmegen, we hebben ook een goede aankoopbegeleiding. 

Iemand die je helpt bij het maken van de juiste keuze, een contactpersoon met verstand van zaken en een groot lokaal netwerk. En vooral iemand die de beste deal voor je uit het vuur sleept.

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

overhandiging sleutel Marjan van Heerde makelaardij

EEN HUIS VINDEN IN NIJMEGEN EN OMGEVING

Binnenkort je woning verkopen in Nijmegen? Deze tips helpen je verder!

Ben je de woningen die binnenkort te koop komen te staan in Nijmegen aan het onderzoeken om te kijken tegen wie je het opneemt? Je woning verkopen is, net als het aankopen van een woning, een spannend proces. Bij iedere bezichtiging is het in spanning wachten of er een bieding wordt gedaan en daarna starten ook nog de onderhandelingen. 

Iedereen hoopt op de best mogelijke prijs voor zijn of haar woning. En waar iedere verkopende partij de afgelopen jaren een geweldige prijs kon vragen, is dat nu niet meer het geval. De keuze is ruimer waardoor de prijzen naar beneden zakken. 

Gelukkig zijn er flink wat dingen die jij kunt doen zodat jouw woning opvalt in de rij ‘binnenkort te koop in Nijmegen’. Het liefst heb je natuurlijk al een koper gevonden vóór de woning online wordt geplaatst. Met de onderstaande tips gaat dat lukken. 

Trek een middag uit om wat zaken op te knappen

Potentiële kopers zien het liefst een instapklare woning. Een woning waar ze direct ‘verliefd’ op worden. Je moet het eigenlijk zien als iemand die binnenkomt met het idee zijn of haar droomhuis te bezoeken. En bereid is daarvoor te betalen. 

Hoe meer tegenslagen, zoals afbladderende kozijnen of scharnieren die niet werken, hoe minder iemand wil betalen voor je woning. Plan daarom op een vrijdag een uurtje in om je woning even te checken. Noteer alle dingen die je snel kunt fixen en maak een lijstje met benodigdheden. 

Zaterdagochtend naar de bouwmarkt, het een en ander opknappen en je maakt je woning een stuk aantrekkelijker! 

Geef je muren een lik verf

Wanneer je woning binnenkort te koop komt te staan in Nijmegen doe je er ook slim aan je muren van een lik verf te voorzien. Kies voor een fris, neutraal kleurtje. Gebroken wit doet het altijd goed. Een kleine investering met grote impact: de kamers ogen ook nog eens ruimtelijker.Maak één kast helemaal leeg

Plotselinge bezichtigingen komen ook voor. Mensen die een dag na de aanvraag al de bezichtiging in willen plannen. Houd daarom één kast in huis helemaal leeg. Mocht die vraag er ooit komen, berg jij alle rondslingerende spullen in die kast op. Zorg er wel voor dat je ‘m kunt sluiten. 

Houd het huiselijk

Je kent het wel: van die woningen op het internet die net een plaats delict lijken. Geen jas aan de kapstok te vinden, alle familiefoto’s van de muren en alles ligt er pico bello bij. Hartstikke kil! 

Zorg ervoor dat er tijdens het fotograferen iets van leven te zien is. Persoonlijke spullen haal je weg, maar zorg er wel voor dat alles er gezellig uitziet. 

Ruim je tuin op

Als mensen iets belangrijk vinden, is het wel de tuin. Een tuin op het zuiden is niet voor niets een van de meest voorkomende eisen. Maak je buitenruimte, dus ook het dakterras of je balkon, in orde. Ga er eens doorheen met een hogedrukspuit en leg kussentjes in de tuinset. 

Heb je een voortuin? Dat is het eerste wat een potentiële koper ziet. Een ochtendje knallen en je voortuin staat er vaak weer perfect bij. Dat draagt bij aan de verkoop. 

Vraag je buren om hulp

Je huis binnenkort te koop zetten in Nijmegen? Je doet er slim aan om ook de buren om hulp te vragen. Misschien kennen zij wel iemand in hun eigen omgeving die op zoek is naar een woning. Kunnen zij hun eigen buren (en vrienden) kiezen, heb jij je woning razendsnel verkocht. Win-win!

MAKELAAR NIJMEGEN EN OMGEVING

Je woning binnenkort te koop zetten in Nijmegen? Neem contact op!

Ben jij van plan je woning binnenkort te koop te zetten in Nijmegen of in de omgeving van de stad? Ga voor een razendsnelle verkoop en schakel ons als verkoopmakelaar in. Eén contactpersoon en een groot lokaal netwerk. We hebben tientallen woningen in de stad snel weten te verkopen voor de juiste prijs. 

Ervaar het zelf en plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Vertellen wij wat we voor je kunnen betekenen, maak jij de juiste keuze. 

huis dat binnenkort te koop gaat Nijmegen omgeving

Dit zeggen onze klanten over ons

''

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Kunnen wij als makelaar uit Nijmegen iets voor u betekenen? Dan maken we natuurlijk meteen een afspraak met u. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we wat wij voor u doen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kunnen u als makelaar uit Nijmegen bij veel verschillende aspecten ondersteunen. Wij gaan na onze afspraak met veel plezier voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de vorderingen!

te koop bord marjan van heerde makelaardij