Aankoop

Wonen in of rondom het prachtige Nijmegen? Met Marjan van Heerde Makelaardij als aankoopmakelaar vind je het huis waar je altijd al van droomde.

AANKOOPMAKELAAR MARJAN VAN HEERDE

Nieuw woning aankopen

Het aankopen van een woning in de huidige markt is knap lastig. Soms lukt het al niet om een afspraak te kunnen maken om een huis te bekijken. De meeste woningen worden door middel van een inschrijfprocedure verkocht, wat moet je bieden? Is overbieden echt nodig? Wanneer het geen inschrijving wordt… hoe dan verder? 

Allemaal vragen waar wij dagelijks mee te maken hebben, we helpen je graag op weg! We bepalen de reële marktwaarde en wil je overbieden dan heb je een goed uitgangspunt om te bepalen wat je financiële mogelijkheden zijn om te kunnen overbieden.

We gaan deskundig en persoonlijk te werk. Jij staat centraal in het aankopen van je nieuwe droomwoning. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw wensen en op basis daarvan gaan we op zoek naar het thuis dat bij jou past.

Dankzij onze jarenlang ervaring als makelaar in Nijmegen weten we precies wat er moet gebeuren om voor jou het perfecte thuis te vinden. Samen doorlopen we al deze stappen om uit te komen bij jouw droomhuis!

Op de woningmarkt is het belangrijk dat er af en toe snel gehandeld wordt. Dat weten we maar al te goed. Om dit mogelijk te maken zorgen we dat er altijd soepele communicatie is op een manier die jij prettig vindt. 

Bij ons geldt: no cure, no pay! Voor onze aankoopbegeleiding vragen wij een vaste vergoeding. Vooraf bespreken we dit tarief en dit tarief omvat de complete begeleiding van het begin tot het moment van het ontvangen van de sleutel en wanneer nodig ook daarna.

steutelhanger van huis kopen Nijmegen

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Een ervaren aankoopmakelaar

Heb je nog geen nieuwe woning op het oog maar wil je wel een nieuwe woning kopen? Als aankoopmakelaar helpen wij natuurlijk ook graag bij het vinden van jouw nieuwe thuis. We zijn er voor je in het hele aankooptraject dan wel onderdelen ervan, om jou zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Vooral in de huidige tijd met een krappe woningmarkt, veel geïnteresseerden en vaak ook tijdsdruk, is een aankoopmakelaar voor jouw nieuwe woning in Nijmegen, geen overbodige luxe.

Recent aangekochte woningen

Beijensstraat 30 te Nijmegen

Horstacker 1821 te Wijchen

De Meren 1216 te Wijchen

Rozenburg 27 te Weurt

Onyxstraat 3 te Nijmegen

Oude Molenweg 116 te Nijmegen

Zonnebloemstraat 47 te Nijmegen

Rode Kruislaan 142 te Nijmegen

MARJAN VAN HEERDE MAKELAARDIJ

Jouw aankoopmakelaar

Als koper heb je te maken met de verkoopmakelaar die alleen oog heeft voor de belangen van de verkoper. Je bent enthousiast en hebt misschien al allerlei plannen gemaakt voor de inrichting of je ziet jezelf er al wonen. Erg knap wanneer je dan nog goede onderhandelingen kunt voeren… Neem daarom een ervaren aankoopmakelaar mee!

overhandiging sleutel Marjan van Heerde makelaardij

Dit zeggen onze klanten over ons

''

CONTACT

Hulp nodig bij het vinden van jullie nieuwe woning?

Als we voor jou aan de slag gaan als aankoopmakelaar, gaan we voor jou op zoek naar je droomhuis en ondersteunen we je door het hele aankooptraject. Laat je gegevens achter in het formulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

te koop bord marjan van heerde makelaardij